Individuele online assertiviteitstraining met psycholoog

Herken je dit?

 • Je stelt je vaak te bescheiden op
 • Je durft je mening niet te geven
 • Je vindt het moeilijk om bij je standpunt te blijven
 • Je kunt moeilijk 'nee' zeggen

Online individuele assertiviteitstrainingen

Irene Kurpershoek biedt online diverse modulen aan op het gebied van assertiviteit. Deze online assertiviteitstrainingen met Irene kenmerken zich door de praktische opzet. We vertalen de assertiviteitstechnieken naar jouw persoonlijke situatie. We werken een-op-een en we doen niet aan rollenspellen. Na afloop van iedere sessie ontvang je per e-mail informatie over de techniek die behandeld is.

Wat kun je verwachten?

Irene heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen die hun zelfvertrouwen en assertiviteit verder willen ontwikkelen.

 

 

Review online assertiviteitstraining
 

Jennifer:


Ik heb de assertiviteitstraining als zeer prettig ervaren. De training is opgedeeld in overzichtelijke en duidelijke modulen. De trainingsmomenten zijn redelijk kort, waardoor je de training gemakkelijk in kunt plannen. Tevens doordat de training online plaats vindt, maakt de training erg laagdrempelig en makkelijk in te plannen. De inhoud van de training sloot goed aan bij mijn vraagstukken, rondom assertiviteit. Tijdens de training was er veel ruimte voor eigen inbreng. De voorbeelden met betrekking tot de eigen inbreng werden goed besproken, er werd geoefend en vervolgens ook geëvalueerd. Dit was voor mij erg helpend.

Aanbod online assertiviteit bij Psycholoog Leiden Irene Kurpershoek

Module 1: 'De taal van assertiviteit'

In vier online gesprekken van 45 minuten leer je de kneepjes van assertief taalgebruik. Na afloop van ieder gesprek ontvang je per email de besproken techniek. Doordat we met voorbeelden aan de slag gaan die jij aandraagt, kun je er direct mee uit de voeten.

Inhoud:

 • Vragenlijst vooraf, waarin je vooral gevraagd wordt in welke situaties jij je assertiever wilt gedragen
 • De vier manieren van communiceren
 • Assertief je mening geven
 • Op een assertieve manier bij je standpunt blijven
 • Reageren op indirecte boodschappen
   

Kosten € 340

Module 2: 'Waarom zeg ik "oké" als ik "nee" wil zeggen?'

Soms moet je er eerst achter komen waarom je je mening niet durft te uiten, voordat je de assertiviteitstechnieken daadwerkelijk in praktijk kunt brengen. In drie online gesprekken van 45 minuten gaan we samen uitzoeken waarom je jezelf soms in de steek laat en we kijken hoe je daar anders mee om kunt gaan. Na afloop van ieder gesprek ontvang je per email een tekst als geheugensteuntje.

Inhoud:

 • Korte vragenlijst vooraf, waarin je vooral gevraagd wordt in welke situaties jij “oké” zegt, maar toch liever iets anders had gezegd
 • Hoe kun je omgaan met oud zeer
 • Anders omgaan met niet helpende gedachten
 • Hoe kun je hierin anders voor jezelf zorgen

Kosten € 255

Module 3: 'Trouw zijn aan jezelf in relatie tot assertiviteit'

In twee online gesprekken van 45 minuten gaan we uitvinden of jij tevreden bent over jouw keuzes in het dagelijks leven.

 

Kosten € 170

 

Module 4: 'Omgaan met complimenten, commentaar en feedback'

In twee online gesprekken van 45 minuten focussen we op het omgaan met complimenten, commentaar en feedback. Waar loop jij tegenaan? Samen kijken we hoe je hierin stappen kunt maken.

 

Kosten € 170

 

Opfris sessies assertiviteit

Heb je in het verleden een assertiviteitscursus bij Irene gevolgd en heb je behoefte om de stof op te frissen? Meld je dan voor één of meerdere online gesprekken van 45 minuten aan en je hebt zo de smaak weer te pakken! Of wil je na het volgen van de online modulen nog verder aan je assertiviteit werken? Ook dan ben je van harte welkom om je traject op deze manier te vervolgen.

 

Kosten € 85

 

Kosten assertiviteitstraining

De kosten voor de online assertiviteitstrajecten worden vooraf in rekening gebracht.

 

Snel aan de slag

De online sessies van deze een-op-een individuele assertiviteitstrainingen zijn snel in te plannen.

Neem gerust even contact met Irene op voor nadere informatie.

 

aanmelden voor een training

Psycholoog Irene Kurpershoek in Leiden

Stuur een beveiligde mail naar Irene