U bent van harte welkom bij Psycholoog Leiden Irene Kurpershoek

Psychologiepraktijk Irene Kurpershoek gekarakteriseert zich door ervaring, deskundigheid, enthousiasme, en een aangename sfeer. De werkruimte is warm en kleurrijk ingericht.

 

Privacy

Vanwege de privacy richt Irene haar agenda zo in, dat u tijdens uw bezoek aan de praktijk nooit andere cliënten zult tegenkomen. Om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te maken worden de gesprekken uit voorzorg vooralsnog telefonisch en via beeldbellen gevoerd.

 

Lidmaatschappen en registraties

Irene Kurpershoek is :
Gezondheidszorgpsycholoog BIG (GZ Psycholoog BIG)
Psycholoog NIP
Registerpsycholoog NIP
Eerstelijnspsycholoog / Generalistische Basis GGZ (GBGGZ)

Irene Kurpershoek is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen, het NIP en

lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten, de LVVP.
Psycholoog Leiden Irene Kurpershoek heeft een kwaliteitsstatuut.

Psycholoog Leiden Irene Kurpershoek heeft een kwaliteitscertificaat van het LVVP.

 

 

 

Wachttijd psychologische begeleiding

2 november 2022

Op dit moment kunt u na ongeveer zes weken terecht voor een eerste gesprek, dit is de aanmeldingswachttijd. Als tijdens deze intake duidelijk is dat uw probleem in de psychologiepraktijk van Irene thuishoort en u voelt zich hier op uw gemak, dan kunt u aansluitend starten met de vervolggesprekken, er is geen behandelwachttijd.
Hiermee voldoet de praktijk aan de zogenaamde ‘Treeknormen’, die de zorgaanbieders en de zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.

Vragen, onduidelijkheden, klachten

Heeft u vragen, zijn er onduidelijkheden of klachten betreffende de hulpverlening of dienstverlening binnen de praktijk, dan wordt u van harte uitgenodigd deze met Irene te bespreken. Voelt u zich vrij om alles ter sprake te brengen wat u van belang acht en probeert u vooral dit gesprek niet uit te stellen.
Mocht u er samen met Irene niet uitkomen, dan bestaan er voor de psychologische begeleiding onafhankelijke geschillencommissies. De praktijk van Irene is via de beroepsverenigingen het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP) aangesloten bij deze klachtenregelingen.

 

Contra-indicaties

Psycholoog Leiden Irene Kurpershoek is niet ingesteld op begeleiding van mensen met ernstige psychiatrische problematiek, zware depressieve klachten en alcohol- of drugsverslaving.

 

Informatie en kennismaken

Neemt u gerust contact met Irene op om een afspraak te maken of voor nadere informatie.

Telefoon: 06-10723426, e-mail irene@psycholoogleiden-kurpershoek.nl

Psycholoog Irene Kurpershoek in Leiden