Werkwijze coaching

Wat past bij u?

Irene Kurpershoek is als psycholoog breed opgeleid en inzetbaar. Hierdoor kan zij gebruik maken van effectieve technieken en methoden uit diverse therapieën en gedachtegangen binnen en buiten de psychologie.

Passend bij uw persoonlijkheid en vraagstelling kunt u samen met Irene datgene kiezen wat u het meest aanspreekt en bij u past.

Er vinden tijdens de begeleiding regelmatig evaluatiemomenten plaats om te bezien of de gesprekken aan uw verwachtingen voldoen, de juiste koers gevolgd wordt, en er voldoende vooruitgang wordt geboekt om de beoogde doelen te realiseren.

Keuzes maken

Soms zijn er momenten in het leven waarop u achterom kijkt, vooruit kijkt en het dan even niet weet. Dan kunnen gesprekken met Irene nuttig zijn om uw balans op te maken en van daaruit verder uw pad te vervolgen.

Gedragsveranderingen

Irene heeft veel ervaring met het begeleiden van gedragsveranderingen. Belangrijk daarbij is te vermelden dat zij dit soort veranderingen niet alleen rationeel benadert.

Irene: ‘Was het maar zo makkelijk dat je iets met je verstand besluit
en het dan vervolgens gewoon lukt.
Motivatie is belangrijk, maar alleen motivatie is niet genoeg.’

In het kader van ‘Stoptober’, werden de woorden van Irene in oktober 2018 over stoppen met roken
kernachtig samengevat in het Algemeen Dagblad.

Creatieve wensen realiseren

Bij coaching op creatief gebied kunt u denken aan het op weg helpen op het door u gewenste creatieve pad.
Het kan zijn dat u het fijn vindt om af en toe iets op creatief gebied te doen, omdat u weet dat dit u goed doet, of vroeger deed. Maar u komt maar niet ‘op gang’, of u mist inspiratie. Of weet niet hoe u uw wensen aan moet pakken en kunt inpassen in uw agenda.

 

 

Het kan ook zijn dat u wel degelijk tot creëren komt, maar op zoek bent naar iemand die met u meedenkt welke vervolgstappen u zou kunnen maken om uw werkzaamheden te professionaliseren.
Dus of uw creatieve wensen nu gewoon voor uzelf zijn waarbij u vastloopt of dat u er mee naar buiten wilt treden, u bent van harte welkom om bij Irene aan de slag te gaan!  

Psycholoog Irene Kurpershoek in Leiden

Stuur een beveiligde mail naar Irene